Valimistest brittide maal

#

Kui me juba täna valimiste-kesksed oleme, siis The Register on leidnud nende meelest parima Suurbritannia lähenevate valimiste teemalise saidi: The best election site we’ve found on nende kommentaar ja www.spinon.co.uk jutuks olev sait ise. LISA: The Register kahtlustab, et leiboristid üritavad Spinion’i DoS rünnakuga rajalt maha võtta.

Ning vastutulles ühiskonna soovile avas Tehnokratt täna spets-saidi kompromiteeriva informatsiooni kogumiseks: kompra.kolhoos.ee

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)